09.02.12

Torsdag (957).

Morgenvægt:
63,1 kg. 

Træning 1:
8,3 km á 4.55 min/km.
Løb selv, en tur rundt om Søndersø t/r fra svømmehallen. 
Mødte Ben Bach halvvejs, hvorefter tempoet steg 15-20 sek/km ;-) Ben er den største / mest muskuløse langdistanceløber, jeg kender, men har alligevel så flotte PR på halv- og helmarathon som h.h.v. 1:26 og 3:12(?). En rigtig fin fyr; der altid er nem og hyggelig at få en god snak igang med. Ben drømmer om en marathon under 3 timer og gør sit næste forsøg på et skridt lidt tættere i dén retning til Hamburg Marathon i april. Held og lykke; uden skader eller andre træningsafbræk er jeg sikker på, du nok skal nå dit mål en dag :-)

Træning 2:
Diverse styrketræning: Hoftebøjninger, armbøjninger, benpres/squats, planken og armsvingninger.

Træning 3:
12,1 km á 5.16 min/km.
Løb med Anne og Viborg Avis Maraton. Varieret tempo fra 4.50-5.40, rundt om Søndersø et par gange.

2 kommentarer:

  1. Nu må du da snart få tid til af fortælle om de spændende løber som du mangler at fortælle om, I stedet for at fortælle om halvfede/muskuløse løbere, som du møder rundt om søen :-) Ellers en meget go Blog du har fået sat sammen.

    SvarSlet
  2. Tak for roser til min blog .... en blog, der netop ér min; hvorfor det heldigvis er mig, der - suverænt - bestemmer rækkefølgen ;-)

    I øvrigt ved jeg godt, min kommentarboks gi'r mulighed for at kommentere anonymt, men hvor kunne det alligevel være rart, hvis man fik et navn med til de gode, drillende, sjove, søde og/eller skæve kommentarer m.fl. .... så man ikke skulle gætte sig til, hvem de var fra ;-)

    SvarSlet