12.04.12

Torsdag (1.020).

Morgenvægt:
62,2 kg. 

Træning 1:
12 km á 4.53 min/km.
Løb med Anne Mette Kleis-Kristoffersen. To ture rundt om Søndersø i jævnt tempo bortset fra én km, som jeg løb på 3.55 min/km. 

Tilbage resterer nu kun et par ture á 30 min./6 km h.h.v. fredag og lørdag, og så' det game-on! Det bli'r ikke bedre. Jeg er så klar, som jeg kan blive. Sulten og fokuseret.

Mit højre ben, som jeg har døjet med gennem det meste af min forberedelse, har det en del bedre, end det har haft i lang tid. Men ingen af problemerne er dog helt væk. Det vil sige, at jeg stadig har en lille smule ømhed i mit knæ, stadig har pænt hævede (men ikke så ømme) slimsække nederst/bagpå achillessenen, og stadig har lidt ømhed både op på ydersiden af læggen og langs ydersiden af foden. Jeg forventer (håber) dog ikke, at noget af nævnte får indflydelse på søndagens præstation.

Kostmæssigt står den idag, imorgen og lørdag helt naturligt på forhøjet fokus på kulhydratrige fødekilder. Men jeg hører ikke til dem, der laver en helt masse om og prop-/stopfodrer sig selv med alt muligt underligt i overdrevne mængder de sidste dage op til et marathon. Jeg spiser, som jeg er sulten til, drikker sodavand og/eller ganske almindelig vand blandet op med glukosesirup, og så undgår jeg ellers fedt- og alt for proteinrig kost, der ligger tungere i maven og kræver mere af fordøjelsen. End of story; ikke andet hokus-pokus.

Når vi har fået startnummer og diverse informationsmateriale udleveret på lørdag, vil jeg lægge et link ud, hvis det er muligt at følge løbets mellemtider online.

3 dage igen.

3 kommentarer:

  1. Go tur. Krydser fingre for at du når dit mål.

    SvarSlet
  2. Hej Søren. Søndag er det eksamens dag - den flittige elevs festdag..! Godt løb! Mange hilsner Morten F. Andersen

    SvarSlet