20.04.12

Fredag (1.028).

Morgenvægt:
66,0 kg*.

Træning 1:
7,0 km á 5.37 min/km.
Løb med Anne. En stille og rolig restitutionstur ned til Søndersø og retur i jævnt tempo. 

*Det er fantastisk, som éns vægt kan stige, når man bare gi'r los med spiseriet og ikke løber noget særligt. Her er min seneste 5 morgenvejninger, dels den sidste dag hjemme inden Rotterdam, dels de første fire morgener efter at være retur:

13/4: 61,8 kg
17/4: 63,3 kg
18/4: 64,0 kg
19/4: 64,8 kg
20/4: 66,0 kg

Og så mangler jeg i øvrigt at få givet en anbefaling af den nye Karhu Signature Racer, som var den sko, jeg valgte til mit marathon i Rotterdam. Skoen er den sidste nye konkurrencemodel i Karhus 2012 program og har lige præcis den balance mellem letvægt, støddæmpning, komfort og fremadrettethed, som en god marathonsko skal have. En sko, jeg ville vælge igen og oprigtigt kan sige god for. Fåes / kan skaffes gennem bl.a. Runners Corner, Viborg, Silkeborg, Herning.

Læs mere om skoen her.

4 kommentarer:

 1. Hej Søren,
  Må man spørge, hvad du løber dine normale træningsture i?

  SvarSlet
 2. Ja, naturligvis :-)

  Min yndlingstræningssko er Karhu Strong. Den har jeg i 3 forskellige udgaver/årgange, og det er bare en sko, der dur. Stabil, let og fremadrettet.

  Herudover træner jeg også i Karhu Stable, som jeg har i to forskellige udgaver og Karhu Steady.

  Til det hurtigere træning bruger jeg Karhu Forward.

  Udover nævnte Karhu modeller løber jeg også i et par New Balance 850, Nike Anodyne, Adidas Vigo og Asics 1160.

  Men det er Karhu'erne, der er mine favoritter :-)

  SvarSlet
 3. Mange tak for dit konkrete svar :-) Jeg har selv Karhu Forward, som jeg er rigtig glad for. Jeg overvejer lidt, om jeg skal anskaffe mig Karhu Strong, men kan ikke helt afstemme, om jeg har et egentlig behov for den ekstra stabilitet i skoen. Løber normalt mellemlange distancer mellem 5-15km og sjældent langsommere end 4.10min/km.. Men som mængdesko lyder det som et fornuftig valg, så det vil jeg bestemt overveje :-)

  SvarSlet
 4. Med venlig hilsen
  Jonas Færch Nielsen

  SvarSlet