14.04.12

Lørdag (1.022).

Morgenvægt:
? kg.

Træning 1:
6 km á 4.53 min/km.
Løb med Chris Fischer, Anne Mette Kleis-Kristoffersen, Sanni Pedersen og Lars Vels. En stille og rolig tur i jævnt tempo, rundt i Rotterdams gader. 

Og ja, så er det jo ved at være nu ...... sidste træningstur er i bogen, og jeg/vi er godt i gang med at vinge de sidste, nødvendige gøremål af, så alt bli'r klar til imorgen. 

Jeg sov godt i nat og har indtil videre spist to fine, små måltider idag og drukket, så det passer fornuftigt. I aften mødes vi en større flok og spiser sammen på en lille italiensk restaurant, som vi også spiste på sidste år, og hvor tingene er, som de skal være. 

Tidligere idag fik vi hentet startnumre, kigget på sports-messe og taget den rute, vi skal gå fra hotellet til startboksen, i besigtigelse. En lille, potentiel flaskehals med en underjordisk passage under Coolsingel (ja, sådan hedder vejen, vi skal starte og løbe i mål på) kræver nok, at vi lægger ekstra 5 minutter ind i planen. Men det skal nok gå. Der løbes jo med nettotider ;-)

På sportsmesse efter startnumre m.m.

Planen for løbet er stadig den samme: Lars Vels, Christian Kapper, Chris Fischer og jeg selv vil alle forsøge at løbe Sub-2:30, og er så usandsynlig heldigt begunstigede, at Jeppe Farsøht fra AGF (med en PR på 2:18) har tilbudt at ville agere pacesætter for os ud til ca. 30 km. I praksis har aftalen længe været, at målet skulle forsøges nået med et fast tempo på 3.32 min/km fra start, men senere idag sætter vi os lige sammen og drøfter de vejrmæssige betingelser imorgen, hvor det godt kan se ud til, at der bliver medvind i en vis grad ud til 19 km og modvind i tilsvarende grad til ca. 32 km. Reelt kan det måske derfor være en god idé at lægge en forudbestemt plan om et par sekunder hurtigere pr. kilometer til at starte med mod tilsvarende langsommere efterfølgende; og så forhåbentlig hverken for hurtigt eller langsomt fra de 32 km og hjem, hvor vinden igen gerne skulle være lidt mere gunstig. Hvordan vi i praksis griber det an, beslutter vi dog i enighed senere på dagen, bl.a. også når vi har set så sen/sandsynlig en vejrudsigt som muligt. 

M.h.t. resultater / tidsformidling imorgen, så er jeg ikke blevet klogere på, hvad der evt. tilbydes af service under løbet. Bedste forslag er derfor at tjekke enten  http://www.abnamromarathonrotterdam.com eller http://evenementen.uitslagen.nl.

Jeg har startnr. 133. 

Der kommer næppe flere opdateringer herfra, før det hele er ovre imorgen. Men jeg er klar; så lad det bare ske!

1 dag igen.

7 kommentarer:

 1. Pøj pøj med imorgen. Det bliver spændende at se resultater fra morgendagens Marathon ;-) kunne ha været sjovt med en vurdering af hvem der kommer ind først af jer 4. Osv. Lars Vels - Søren Rasmussen - Christian Kapper - Chris Fischer kunne være en mulighed :-) med de 2 første sub 30 :-) men måske jeg gætter helt forkert :-) glæder mig til at læse om løbet.

  SvarSlet
 2. Man genkender snart en formuleringsform .... hvem er det, der helst bare skriver anonymt?

  Jeg bliver i øvrigt den første af os fire.

  SvarSlet
 3. Det gjorde du så ikke....

  SvarSlet
 4. Nej, en bedre mand løb fra mig...

  Kære Anonym i øvrigt; nu har jeg et par gange bedt dig give dig til kende. Det vil jeg gerne gøre endnu en gang. Ellers er jeg egentlig hellere fri for kommentarer, uanset hvor velmente de end måtte være :-)

  SvarSlet
 5. Hej Søren. Stadig meget meget godt løbet og i øvrigt ikke langt fra målet. Hellere "nummer 2" i løb end boksning. Fortsat god Rotterdam tur og god tur hjem imorgen. Mvh. Morten

  SvarSlet
 6. Hej Søren. Tillykke med et flot resultat. Måske blev tiden ikke sub 2.30, men en top 100 placering er godt nok imponerende i sådan et løb. Tak for nogle spændende måneders blogging - det har været fedt at følge med på sidelinien. Vi er nok mange, som ser frem til, at læse en løbsberetning fra dagens strabadser. Vh. Kristian (En Viborg AM motionist og blog læser)

  SvarSlet
 7. Tak, Morten og Kristian. "Ikke langt fra målet" / "Et flot resultat" er desværre ikke godt nok. Mit mål var skarpt og præcist. Og jeg nåede det ikke. Så jeg er ikke tilfreds ;-/

  SvarSlet