02.04.12

Mandag (1.010).

Morgenvægt:
62,1 kg.

Træning 1:
10,3 km á 5.00 min/km.
Løb med Anne Mette Kleis-Kristoffersen. Jævnt tempo fra atletikstadion, ud gennem Ødalen, banestien, Søndersø, Forst Botanisk Have m.m. 

Tør næsten ikke skrive det, men jeg tror nok, tilstanden i min højre fod/achillessene lige så langsomt går i en bedre retning. Ikke sådan, at det når at forsvinde helt inden Rotterdam. Men med god sandsynlighed sådan, at det ikke bliver noget relevant problem. Og så kan jeg ikke ønske mere.

Og nå-ja .... sidder alle ned? .... jeg har købt mig et par CEP strømper (sleeves) idag. Læste lidt om det (har dog meget svært ved at finde noget "dokumentation", der synes ægte objektivt) og tror stadig ikke en skid på alle løfterne; i hvert fald slet ikke dem om 5% ydelsesforbedring, vupti! Men man bliver vel nødt til at have prøvet, for med tilstrækkelig ballast at kunne afvise. Så jeg sjosker lidt rundt i dem et par dage, og ser, om jeg pludselig klokker 4.45 min/km på træningsturene i stedet for 5.00 ;-)

13 dage igen...

3 kommentarer:

 1. Alt det der med 5-10% forbedring er ihvert fald noget værre vrøvl.

  Når det så er sagt, så synes eg strømperne er rigtig gode for restitutionen, og så synes jeg det føles ganske behageligt at løbe med dem. eg kan ikke give dig noget som helst dokumentation på det men jeg har selv erfaret det i preksis, og det er nok for mig :-)

  SvarSlet
 2. Imorgen løber jeg nok nogle intervaller, og så vil jeg prøve at tage strømpe på det ene ben og ikke det andet det næste døgns tid. Så skal jeg hurtigt gøre mig praktisk erfaring med, om det gør nogen forskel på restitutionen :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan bakke op om hvad Jonas siger. Jeg kan også mærke, at jeg er mere frisk dagen efter en hård træning, hvis jeg har brugt CEP strømperne, når jeg kommer hjem!

  Jeg læste lige om en gut, som lavede det forsøg, som du vil til. Han havde træner hårde intervaller en fredag aften, så sov han med en CEP strømpe på det ene ben, og inden på det andet. Han skrev, at han kunne mærke stor forskel :)
  - derved ikke sagt, at det virker for alle.

  SvarSlet