15.04.12

Søndag (1.023).

Kære bloglæsere!

Min tid til Rotterdam Marathon idag blev 2:32.32 (netto). Ok, men desværre ikke godt nok i.f.t. min målsætning. Det blæste en del, men vinden har nok max. kostet et minut eller halvandet; ikke alle de manglende 2.33 min ;-)

Se mine mellemtider i følgende link, og bemærk, at jeg trods alt fik en lille succes som nr. 2 i min aldersklasse! :-)


Træthed har lige nu overmandet mig, og dagen i morgen står på lang hjemrejse m.m., så uddybende beskrivelse af dagens forløb kommer nok først tirsdag :-)

I alt 43,4 km idag og 89,7 km denne uge. 

3 kommentarer:

 1. Godt løbet du gamle. Det har være spændende at følge din proces. Det er ingen skam ikke at nå sit mål, når man er gået all in som du er. Fremtiden er lys :-) Og din tid som Master er næsten lige så god som min ;-)
  Husk at løbe i morgen. Mindst 3 km!

  SvarSlet
 2. Der er sgu ikke så ringe endda!
  Personligt ville jeg da være rimeligt godt tilfreds med at løbe ca 15 min langsommere end max nivaeu i din efterhånden ret fremskredne alder!
  De bedste hilsner michael cubbin

  SvarSlet
 3. Tak, Per - er nu ikke helt vis på, at der bliver en fremtid som målsat Master, omend der naturligvis fortsat skal blive tid til en mindst én lille daglig tur. Og hvem ved, måske summen af dem alle alligevel en dag gi'r mig det ekstra sekund .... eller mér' ;-)

  Tak også til Michael. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige. Mit mål var indiskutabelt, skarpt og præcist. Og jeg nåede det ikke. Så jeg kán ikke være tilfreds ;-/

  SvarSlet