21.04.12

Lørdag (1.029).

Morgenvægt:
66,6 kg. 

Træning 1:
5,8 km opvarmning á 5.05 min/km. 
5,72 km tempotur á 4.05 min/km = 23.25 min.
4,1 km afjogning á 5.03 min/km.
Løb med Anne Mette Kleis-Kristoffersen. To gange rundt om Søndersø m.m.

Puha, jeg har stadig meget stive ben ovenpå sidste søndag. Har ellers både gået og sovet med CEP læg-sleeves gennem næsten hele ugen. Tør slet ikke tænke tanken, at jeg ikke havde gjort dét. For hvis ikke, havde det godt nok været slemt! ;-)

Er der i øvrigt nogle, der vil købe 2 par CEP læg-sleeves i str. III, h.h.v. sort og hvid? De er smarte og super gode; man løber meget hurtigere med dem på, og restitutionen er helt fantastisk. Brugt intensivt, men kun i et par uger.

Host-host .... pop .... host-host .... det værste spild af penge .... host-host ...

4 kommentarer:

 1. Haha, Søren. Men CEP-produkterne er ihvertfald lækre, Om det er psykisk eller fysisk, så føler jeg at de støtter og hjælper mig når jeg er træt i stængerne.
  Kan du ikke lide at løbe med dem?

  SvarSlet
 2. Hej Frederik.

  Efter at have både løbet, gået, sovet og siddet på tønden i mine CEP-sleeves i et par uger, er jeg helt og aldeles overbevist om, at produktet er rent pop. Jeg mærker med sikkerhed INGEN forskel i nogle som helst situationer, om jeg har strømperne på eller ej.

  Lækre? Hmm... det er nok en smagssag...

  Lide at løbe med dem? Jo, på en kold vinterdag kan de sikkert give noget ekstra varme, forestiller jeg mig, men ellers synes jeg egentlig kun, de strammer/irriterer.

  Jeg er meget overbevist om, der er tale om en modedille, som forsvinder igen over tid. Lige som næseplastre, minimalistsko, mystiske armbånd og alt muligt andet diller-daller... :-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes pop er godt, nogengange... Men jeg må give dig ret i, at det fedeste er en singlet, et par løbeshorts og et par tyndbundede sko og så ellers der ud af!

  SvarSlet
 4. He-he, det kan nok ikke udelukkes, at forskellen i, hvor ofte man vælger et pop-produkt eller ej, i et vist omfang kan henføres til den enkeltes alder ;-)

  Enig; der er intet, der slår singlet, shorts, tynde sko .... og så bare der udad .... når formen er god ;-)

  SvarSlet