09.10.12

Tirsdag (1.200).

Morgenvægt:
65,9 kg. 

Træning 1:
6,0 km á 5.25 min/km.
Løb alene, undtagen en enkelt kilometer sammen med Nicolai :-) Jævnt tempo.

Min kæreste, Anne, er desværre blevet skadet, og vi har derfor måtte droppe vores planer om deltagelse i årets Frankfurt Marathon :-(

Vi har 2 startnumre (startblok "BMW corral", d.v.s. grp. 2 af 6 = 3:15-3:30 timer), som der ikke længere kan ændres navne på, og som vi derfor sælger til den halve pris af, hvad en eftertilmelding i eget navn ville koste = kr. 680,- (Euro 91,-) pr. startnummer / 2 = kr. 340,- pr. startnummer.

Vi har også et dobbeltværelse på Maritim Hotel Frankfurt (fra 26/10-29/10), der er i den lidt mere luksuriøse kategori, og som i bogstaveligste forstand ligger lige ved start og mål. Ja, faktisk er det lige før, man kan gå indendørs direkte over i messehallerne, hvor alting foregår. Hotelværelset, som godt kan ombookes til egne navne, har vi givet kr. 3.130,- (Euro 417,-) for, men sælger naturligvis til en favør pris. Se mere på: http://www.maritim.de/de/hotels/deutschland/hotel-frankfurt.

Frankfurt Marathon er som bekendt et rigtig godt arrangement med super god stemning og faciliteter samt en rute velegnet også til PR. Sidste år var vinderen kun 3 sek. fra VR. Se mere på: http://www.bmw-frankfurt-marathon.com/.

Giv lyd, hvis det kunne være noget for dig. Så snakker vi om det :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar