20.10.12

Lørdag (1.211).

Morgenvægt:
?? kg. 

Træning 1:
3,0 km á 5.06 min/km. 
Løb med Anne Mette. En tur i Hoofddorp/Amsterdam. Jævnt tempo.

En stille og rolig dag ovenpå en god nats søvn. Har hentet startnummer, tjekket sportsmesse og spist en omgang frokostpasta med Luise Sønder og Flemming Givskov fra Skive. Rigtig hyggeligt selskab :-)

Imorgen gælder det Amsterdam Marathon. Drømmemålet for AM's vedkommende er en tid på 2:52-2:53, men enhver PR-forbedring [fra hendes bestående: 2:56.42] vil være i orden, for som bekendt er "bolden rund, og alt kan ske" ... ikke mindst også på en marathon. AM's mavemuskelforstrækning, der har været et issue siden sidst i august, er en ubekendt/faktor, som vi ikke ved, om der vil kræve hensyntagen undervejs eller ej. Vi må se. 

Vejret tegner i skrivende stund til at kunne blive fornuftigt. Regn eller ikke regn synes endnu uvist og skifter hele tiden fra udsigt til udsigt. Men set i.f.t. et varmeløb kunne det i hvert fald sagtens have set værre ud...

Kryds fingre for os fra kl. 09.30, og følg dagens resultater her:

NB: Skulle én af min blogs læsere sidde med evt. uforløste marathon-ambitioner ovenpå Odense, Berlin eller andetsteds, og stadig have kræfter i behold, så vær opmærksom på, at Anne og jeg har en rejse til Frankfurt Marathon, den 28. oktober, til salg. Frankfurt er nemlig stedet, hvor ambitioner stadig kan nåes indfriet i år! Ruten er god, arrangementet er [mere end] tip-top, og vores numre og hotel går naturligvis til en rabat-pris. Så kom frisk, kom frisk :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar